Fredag på legepladsen
Fredag på legepladsen
Velkommen til Søstjernen
Søstjernen er en integreret institution med 152 børn i alderen 0 til 6 år. Institutionen ligger på 2 matrikler. I huset på Grækenlandsvej er der 4 vuggestuer og 2 børnehavestuer. I udflytteren i Dragør er der 3 børnehavestuer.  

I vuggestuen er der hhv. 15 og 16 børn på stuerne. I børnehaven er der hhv. 15 og 20 børn på stuerne. Der er minimum 2 uddannede pædagoger samt 1 - 2 pædagogmedhjælpere på hver stue.

Søstjernen, på Grækenlandsvej, har til huse i en 3 etagers ejendom, med 2 stuer på hver etage, og med fælles legeplads. Søstjernen ligger i et rolig område tæt på Sundbyvester Plads og er nabo til Gerbrandskolen.

Udflytteren har til huse i et nybygget miljøvenligt etplanshus med tilhørende legeplads. Udflytteren ligger i et naturskønt område tæt på skov, strand og dyreliv.
Følg barnets hverdag og trivsel på KbhBarn

I Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune værdsætter vi det tætte samarbejde med forældrene. 

Derfor har alle forældre i kommunale og selvejende institutioner nu mulighed for at få adgang til hurtigere og lettere dialog med deres barns institution.

Systemet der gør dette muligt hedder KbhBarn. KbhBarn gør det muligt at følge barnets hverdag og trivsel digitalt via hjemmeside, intranet og apps.